Hyödynnä Kiinteistöliitto Etelä-Pohjanmaan jäsenedut!

Meiltä saat jäsenpalveluja, jotka auttavat sinua hoitamaan taloyhtiösi asioita vastuullisesti.

Lakihelppi palvelee jäsensivuilla 24/7

Lakihelppi-verkkopalvelu on jäsentalojen hallitusten ja isännöitsijöiden käyttävissä. Lakihelppi antaa vastaukset yleisimpiin taloyhtiössä ilmeneviin lakikysymyksiin nopeasti ja selkeästi kerrottuna. Palvelu on käytettävissä arkipäivien lisäksi myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Lisätietoa

Taloyhtiön vastuunjakotaulukko 3D - maksuton jäsenetu

Taloyhtiön vastuunjakotaulukko 3D näyttää nopeasti olennaisimmat osakkaan ja taloyhtiön kunnossapitovastuut huoneistossa. Palvelussa pääset tutustumaan kunnossapitovastuisiin eri huonetilojen 3D-kuvien avulla. Kiinteistömedia Oy:n tarjoamaan jäsenetua pääset käyttämään Kiinteistöliiton jäsensivuilla.

Lisätietoa

Kuntosovellus RAKU - maksuton jäsenetu

Raku on taloyhtiöille suunnattu verkkosovellus, jolla voidaan laatia asunto-osakeyhtiölain mukainen kunnossapitotarveselvitys sekä myös asuinkiinteistön kunnossapitosuunnitelma. Raku on Kiinteistöliiton jäsentalojen käytettävissä maksutta jäsensivuilta kohdasta Laskurit ja sovellukset.

Lisätietoa

Verkkokurssit

HTHJ - Hyväksytty taloyhtiön hallituksen jäsen

Verkkokurssikokonaisuus HTHJ - hyväksytty taloyhtiön hallituksen jäsen antaa mainiot eväät taloyhtiön hallituksessa toimimiseen. Uuteen kurssikokonaisuuteen on koottu tärkeää tietoa taloyhtiön toiminnan eri alueilta hallituksen vastuista ja taloudenpidosta kiinteistön ylläpitoon saakka.

Toiminnantarkastuksen perusteet -verkkokurssi (HTHJPLUS)

Toiminnantarkastuksen perusteet -verkkokurssi on suunnattu taloyhtiöiden toiminnantarkastajille. Kurssilta saa kattavat ja pätevät tiedot toiminnantarkastuksen tekemiseen.

Hallituksen puheenjohtajana taloyhtiössä -verkkokurssi (HTHJPLUS)

Hallituksen puheenjohtajana taloyhtiössä -verkkokurssi antaa tietoa, taitoa ja vinkkejä hallituksen puheenjohtajuuden menestykselliseen hoitamiseen.

Isännöinnin ostaminen

Verkkokurssista saat hyvät edellytykset onnistua taloyhtiöllesi sopivan isännöintiyrityksen ja isännöitsijän valinnassa. Kurssi antaa eväitä mm. oman taloyhtiön tarpeiden tunnistamiseen, tarjouspyynnön tekemiseen ja sopivien isännöintiyritysten kartoittamiseen. 

Taloyhtiön pelastussuunnitelma (TaPe)

Taloyhtiön pelastussuunnitelma -verkkokurssin avulla pystyt asiantuntijoiden ohjauksessa laatimaan taloyhtiöllesi asianmukaisen pelastussuunnitelman. Lisäksi saat ohjeita pelastussuunnitelman keskeisistä sisällöistä viestimiseen. 

Verkkokurssit ovat maksutta jäsentaloyhtiöiden edustajien käytössä.

Lisätietoa

Kirjat ja lomakkeet

Kiinteistömedia Oy tarjoaa vuoden 2021 ajan Kiinteistöliiton jäsenille 20 % alennuksen kaikista normaalihintaisista tuotteistaan (kirjat, lomakkeet ja sähköiset tuotteet). Tutustu ja tilaa osoitteessa www.kiinteistomedia.fi.

Suomen Kiinteistölehti

Kiinteistöliiton jäsenyyteen kuuluu Kiinteistölehden vuosikerta (10 numeroa). Jäsentalon hallitus ja isännöitsijä saavat lisäksi lisävuosikerran hintaan 25 euroa (normaali kestotilaus 99 euroa)! Tilaa Kiinteistölehti osoitteesta https://www.kiinteistolehti.fi/tilaa-kiinteistolehti 

Ajankohtaista koulutusta

Kiinteistöalan Koulutuskeskus Oy (Kiinko) tarjoaa Kiinteistöliiton jäsenille 10 % alennuksen hallitus- ja luottamushenkilöstön koulutuksesta. Tutustu koulutuksiin osoitteessa www.kiinko.fi.

Omat kotisivut taloyhtiölle

Kiinteistöliitto tarjoaa jäsentalolle yhtiökohtaiset nettisivut maksuttomana jäsenetuna! www.taloyhtiosivut.fi.

SignSpace-palvelupaketti

Vastuu Group Oy ja Platform of Trust Oy tarjoavat Kiinteistöliiton jäsenille SignSpace-palvelun S-tason palvelupaketin hintaan 4 euroa/kk + alv sisältäen 60 allekirjoitusta vuodessa, ylimenevät 80 senttiä/kpl + alv. Palvelulla voi hoitaa myös sähköiset etä-äänestykset yhtiökokouksissa turvallisesti sekä pöytäkirjojen, sopimusten ja muiden asiakirjojen arkistoinnin.

Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.