Kunnossapitovastuut haltuun

22.01.2020 klo 16.45 Frami B, Auditorio 1

Taloyhtiön hallituksen jäsen tai isännöitsijä!
 
Hallitsetko kunnossapitovastuunjaon pelisäännöt? Tiedätkö, miten toimia osakkaan kunnossapito- tai muutostyön yhteydessä? Tiedätkö ratkaisun kunnossapitovastuunjaon yleisimpiin ongelmatilanteisiin?

Muun muassa näihin kysymyksiin saat vastaukset osallistumalla Kiinteistöliitto Etelä-Pohjanmaa ry:n jäsentaloyhtiöidensä edustajille järjestämään Kunnossapitovastuut haltuun -koulutukseen keskiviikkona 22.1.2020. Tilaisuus alkaa kahvituksella klo 16.45 ja päättyy noin klo 19.00.
 
Kouluttajana tilaisuudessa toimii Kiinteistöliitto Pirkanmaan ja Kiinteistöliitto Etelä-Pohjanmaan oma lakimies Johanna Räikkä. Asioiden käsittelytapa on osin ongelmalähtöinen ja pulmatilanteita sekä niiden ratkaisemisen työkaluja pohditaan yhdessä.
 
Ohjelma:
 
klo 16.45          Kahvit
 
klo 17.00          Tilaisuus alkaa
  • Kunnossapitovastuut haltuun

n. klo 19.00           Tilaisuus päättyy

Tilaisuus on tarkoitettu Kiinteistöliitto Etelä-Pohjanmaa ry:n jäsentaloyhtiöiden edustajille ja se on maksuton, mutta edellyttää ilmoittautumista ennakkoon. Ilmoittautumiset viimeistään 20.1.2020.

TERVETULOA!

HUOM! Jokaisesta osallistujasta tulee tehdä oma ilmoittautuminen. Älä ilmoita lisäosallistujia oman ilmoittautumisesi lisätiedoissa! Mikäli ilmoittamallasi henkilöllä ei ole henkilökohtaista sähköpostiosoitetta, voit käyttää omaa sähköpostiosoitettasi.Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.