Eduskuntavaalipaneeli: Asuminen ja asuntopolitiikka

23.03.2023 klo 17.30 Taide- ja kulttuurikeskus Kalevan navetta

Asumisen kustannukset ovat olleet viime aikoina poikkeuksellisen jyrkässä nousussa. Kansalaisten tuloista yhä suurempi osa sitoutuu asumiseen. Asumiskustannusten hillitseminen onkin seuraavan hallituskauden avainkysymys yhtä lailla kotitalouksien kuin kansantaloudenkin näkökulmasta. Suomi on sitoutunut kunnianhimoisiin tavoitteisiin ja toimenpiteisiin rakennetussa ympäristössä tapahtuvan, ilmastolle haitallisen energiankulutuksen vähentämiseksi sekä siirtymiseksi uusiutuviin energialähteisiin perustuvaan energiajärjestelmään. Vihreä siirtymää toteuttaessa tulee huolehtia siitä, että muutos on oikeudenmukainen ja taloyhtiöt saavat tarvitsemansa tuen.

Kiinteistöliitto Etelä-Pohjanmaa ry ja Pohjanmaan Kiinteistöyhdistys ry järjestävät yhteistyössä  Suomen Vuokranantajat ry:n kanssa Eduskuntavaalipaneelin, jossa käytävässä keskustelussa käsitellään mm. edellä mainittuja asumiseen ja asuntopolitiikkaan liittyviä teemoja. Tapahtumassa voit myös tavata kiinteistöyhdistysten ja Suomen Vuokranantajat ry:n edustajia.

Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton.

Ohjelma

17.00 Kahvitarjoilu

17.30 Tilaisuuden avaus

järjestäjien esittäytyminen

           Kuntavaalipaneeli: Asuntopoliittinen keskustelu

                        Panelistien esittely ja keskustelu

  Berg Kim, SDP

  Koskela Harri, Kok.

  Kurvinen Antti, Kesk.

  Lepistö Petri, PS

  Lähdesmäki Juhana, KD

  juontajana yhteiskuntasuhdepäällikkö Hanna Isbom

19.00 Tapahtuma päättyy

 

Voit tutustua Kiinteistöliiton hallitusohjelmatavoitteisiin tästä ja Suomen Vuokranantajien hallitusohjelmatavoitteisiin tästä.Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.