Osallistu #taloyhtiötykkääjä-kampanjaan!

Tunnetko sinä taloyhtiötykkääjän? Kiinteistöliito Etelä-Pohjanmaan #taloyhtiötykkääjä-kampanjalla halutaan nostaa esiin taloyhtiön arjen sankareita, hyvän mielen luojia, vastuuhenkilöitä, taloyhtiöasioiden puolesta puhujia ja toimijoita, jotka luovat taloyhtiömaailmaan eteenpäinvievää asennetta.

Taloyhtiön vastuuhenkilöt tekevät paljon työtä taustalla ja usein on niin, että kun kaikki on järjestyksessä ja hoidettu, työtä ei edes huomaa. Heidän arvostuksensa tässä tärkeässä työssä tulisi olla näkyvämpää. Haluamme kampanjalla nostaa vastuuhenkilöiden työtä näkyvämmäksi ja luoda positiivista sykettä taloyhtiön luottamustehtäviin. Positiivinen kuva luottamustehtävistä lisää myös kiinnostusta taloyhtiön hallitustyöhön ja hälventää pelkoja vastuusta.

Kerro tarina, kuka sinusta ansaitsee #taloyhtiötykkääjä-huomionosoituksen Etelä-Pohjanmaan alueella! Kampanjassa on mahdollista muistaa #taloyhtiötykkääjä-tuotteella taloyhtiömaailman hyviä tekijöitä. Etsimme siis taloyhtiöiden hyviä tekijöitä, esimerkiksi hallituksen puheenjohtajia, hallituksen jäseniä, isännöitsijöitä, talkooporukoita tai muita henkilöitä, jotka ansaitsevat kiitosta. Voit myös ilmoittaa itsesi.

Kiinteistöliitto Etelä-Pohjanmaa lähettää taloyhtiötykkääjälle #taloyhtiötykkääjä-kylmälaukun sekä mukavat terveiset postilla. Kampanjaan osallistuminen on maksutonta eikä sitoudu jäsenyyteen.

Ilmianna #taloyhtiötykkääjä tästä!

 

Kampanjan osallistujarekisterin tietosuojaseloste

Kampanjan säännöt

Taloyhtiötykkääjä saa #taloyhtiötykkääjä -kylmälaukun sekä mukavat terveiset postilla. Ilmianna #taloyhtiötykkääjä tästä!

 

Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.